Aftellen geblazen!

25-07-2017 | 10:36

Hi lieve mensen,

Het is bijna zover. Nog een paar nachtjes slapen en dan vertrekken wij vanaf Zaandam op de fiets naar Parijs. Donderdagochtend zullen wij vertrekken richting Dordrecht, onze eerste stop, waar we gratis (!) mogen overnachten bij B&B Arthouse in Dordrecht. Zo ontzettend lief dat deze lieve mensen ons willen sponsoren. 

De komende dagen proberen we goed uit te rusten, voldoende te slapen en gezond te eten. We voelden ons namelijk de afgelopen dagen niet super fit en hopen natuurlijk wel met een fit lichaam te starten donderdag! 

Onze fietsen, die gesponsord worden door Dracat (super bedankt!) werden afgelopen week gemaakt en zijn nu klaar! We gaan ze morgentesten met een testritje. We zijn ontzettend benieuwd. 

We zullen jullie up to date houden via deze website, door regelmatig een blog te plaatsen en daarnaast ook op onze facebookpagina: Cyclingforchildren. Volg ons daarom hier & op Facebook om op de hoogte te blijven! 

We zijn nu al zo ontzettend blij en dankbaar met alle lieve donaties en willen daarom iedereen die ons heeft gesponsord ontzettend bedanken. Door jullie bijdrage kan de bouw en inrichting van het weeshuis gerealiseerd worden. Nogmaals, onze dank hiervoor! 

Tot snel!

Liefs,

Marieke & Naomi